Vi söndagsmyser

Jag älskar söndagsmyset. Nu är det bara en karl som fattas! Ensam mamma söker och beck ikväll på tvn.



tror ni..

Banangröt var uppskattat här hemma? Lykke älskade det!



vi taggade igår

inför kvällens bravader, men det är ju halloween också. Det här kommer bli så skoj, men kommer såklart sakna lykke men hon är i trygga! Bäste mamma ♥


nya bilbarnstolen

Diggar Lykke mycket mer, se mer = gråta mindre! Sitta upp = också gråta mindre.




♥ älskar Lykkes söta body ifrån kappahl.


håret växer

Jag tog bort Lykkes skorv för ett tagsen för att hennes hår skulle växa fortare men såhär fort visste jag aldrig att det skulle gå. Lykke verkar inte gilla sitt hår. Haha. Kunde inte låta bli. ♥


skönt?



Lykke sover ofta såhär, hur obekvämt? Nackspärr?

Försöker få till en bild på mitt hår, har ingen bra före bild men ska lägga in sen, ingen större skillnad på håret direkt. Men fräschare, magiskt vad en klippning och inpackning kan göra.


clinique & lancome

Clinigue och lancome är inga märken jag använt tidigare inom makeup direkt, men en vän till mig tipsade om en bra mascara och foundation. Cliniques high impact mascara och lancomes color ideal foundation, riktigt bra grejer. Så himla nöjd, tvivlar på om jag någonsin kommer byta. 

205 & 415 kr hos kicks, dyrt men så värt det. Testa!


hemmadag

Ska tipsa er om världens bästa mascara snart!

För övrigt mår vi bra, utvilade och pigga. Men det blir nog en hemmadag! Fixa matstolen sen nya bilbarnstolen också.

 


stark vilja.

Bebisar har verkligen en stark vilja och Lykke är rätt envis (fått från mig) Inte bra.. Och det märks när damen ska sova, det är kortsidan som gäller och benen ut mellan spjällrorna.. Lyfter man bort kroppen kan hon bli så arg att hon vaknar. Söta älskling ♥

Idag står stan på schemat med Gudmor E. Sen ikväll är det Paradise Hotell och Kungarna. Jag tycker det är sjukt underhållande med sådana program, men inte min mamma som trodde att jag skulle växa det sånt när jag fick barn. Huvudsaken är jag inte är sådan.



kväll & morgon. (blundar för blixten)


tisdag

Ååh, det är så himla skönt med nyfrissat hår. Trodde verkligen att mitt hår skulle vart kasst efter 3 färgningar sen i Juni och det var ju också då jag färga håret mörkt även klippte mig sist. Men icke. Fem cm åkte av, och nu känns det underbart men kort i tofs. Tyckte frissan var så bra så bokade en ny tid i dec! Hon ville ha mitt nr också ifall, det kunde jag inte, inte ens fyra första. Jag börja asgarva och fick kolla i sandras mobil. Jag har blivit sjukt senil efter min graviditet. Inte okej. 




Sa att jag inte skulle shoppa mycket denna månaden. En halsduk fick jag, det behöver jag.
Bra gjort. Lykke fick en mössa som går ner över öronen och en tunika från cubus. Sen köpte jag iofs tvål på apoteket och en inpackning men det räknas inte!




Hur söt?


prinsessa

Idag ska vi ut och träffa S, en latte kan jag behöva! Imorgon ska jag klippa mig, hjälp!


det är lätt att spendera pengar





Lykkes mössa, halsduk & vantar från underbara Vertbaudet, babygirl bilden får ni gissa er fram till vad det är
Åkpåsen från the buppa brand och nya bilbarnstolen som kan användas från 5 mån, Akta graco.


jädrar

Det går verkligen undan här hemma på dagarna. Lykke älskar gåstolen.. framåt i världens fart och sen så väldigt mycket mamama eller momomo.. inte alls som för några dagar sen. Sen övar vi på magen också, det dröjer inte länge, mitt lilla ♥ är inte sååå litet längre. För 4 månader sen kunde hon ligga i famnen utan att bli förbannad.

Har busat, gosat och vilat här på förmiddagen. Jag har vikt kläder, 3 par strumpor och ett linne som var mitt. Märks ju vems kläder det är som går åt nu.

Imorgon ska vi hämta ut ett paket till Lykke, mössa halsduk och vantar från vertbaudet som beställdes för nåra veckor sedan, overallen får vi inte :( Lykke har en jättefin från Lindex nu och en till ska hon få, som är enklare att stänga. Sen ett paket till mamma, min halloweenklädsel!




babyshop.se

Jag fastnar alltid för babyshops fina babykläder. Såg också att åkpåsen är påväg.


Jackan påminner om barbour och är så underbar, och dessa små haremsliknande byxor skulle sitta så fint på Lykke ♥


mamamama

Lykkes prat dom senaste dagarna har bestått av mamama och momomo, mamma och mormor alltså. Just när hon sitter i gåstolen sen blir hon arg och behöver mat eller kärlek.



Först väldigt arg sen nöjd och trött.


godmorgon härliga söndag

Vilken härlig söndag. Pigga och glada är både jag och Lykke efter mat och bus. Lykke fick sin extremt illaluktande ersättning och jag fixade ihop mannagrynsgröt med hemmagjord rabarbermarmelad och kanel. ♥

Undrar vad söndagen bjuder på. Kl åtta är det Ensam mamma söker. Vilka tjejer.


back to normal

Lykkes vanliga sömn verkar vara tillbaka, det är så skönt. Att vakna en gång per natt är inga problem för mig. Idag vaknar hon med en dunderfylld nr 1 och nr 2 blöja, det är så kul. Hon skäms lite när man pratar med henne då ♥ mammas goding

Städdag
står på mitt schema idag.

Igår så la jag Lykke i sin säng som vanligt.. hon busar ofta innan hon blir trött och vill ha välling.
Hon ligger på mage, ger ifrån världens gubbrap och skjuter ifrån med benen,
dröjer inte länge till innan jag får sänka sängen, lilla hjärtat ♥ 


Älskade Lykke i sitt babygym.


fredagkväll

Våran dag har bestått av inget, bara ett besök för handling av mat och godis. Så Lykkes Gudmor kommer hit och hjälper mig med den där godispåsen.

Mormor
ville busa lite med Lykke i babysittern, det slutar med bitleksak på foten, och sedan motar flera slag av Lykkes hårda små nävar. ♥

En mammavärld består ibland av sympatigråt, gnäll, tårar, dålig sömn osv. Eller jag är fel ute? Klart man blir lite trött ibland, har nämligen fått kommentarer om att jag vill tycka synd om mig själv. Så är det INTE.


som jag har längtat

Första gången jag längtat efter snön. Hade tänkt mig en pulka, en fårskinnspläd och Lykke.. Men det får nog vänta någon månad eller två.

Lykkes nattsömn var inte okej men känner mig utvilad, men huvudvärken tar kål på mig, varje morgon och kväll.


Buppa

Lykke har blivit med åkpåse, tack mamma. ♥


hämta ut ditt paket

Innan innehållet i ditt paket blir för litet för din bebis. Jaha, bäst att skynda sig då, helst hämta ut det innan jag fått lappen, dom växer ju så jädrans fort. 

Fick liberos UP&GO, easy meal, wet wipes, lotion och tvätt, bindor (dock till mig, haha) sömniga sånger och strumpor. Det lönar sig att bli medlem ibland.
Jag kunde ha väntat med och hämta paket (säkert ett år, haha), fyra blöjor kunde bli för små. Resten passar om ett också. Kul.

Idag föll snön i Skövde också, som jag längtat. Men den försvinner ju lika fort.
 


idag är jag trött

IDAG är jag verkligen sådär stört övertrött. JAG hoppas tiden till Bvc snart kommer så jag kan rådfråga, dock tycker jag att min sköterska tycker allt är normalt och man får inga råd. Borde kanske byta! Det har med Lykkes härliga nattsömn och göra. Somnar alltid, jag menar verkligen alltid runt halv tolv, halv ett.. sover i en eller två timmar. Äter eller tar napp. Sover fram till halv sex oftast. Äter och somnar om, sover oftast till tio el tolv.

Det roliga är att jag har börjat få sömnproblem igen. Huvudvärk, migrän, ändrad aptit. Ingen ork. Jag känner inte igen mig själv helt enkelt. Jag tycker liksom inte ens shopping är kul längre. Då har något hänt. Och jag känner att jag kan inte vila så fort Lykke gör det heller, känner hur slö jag har blivit nu efter att testat det också.

Jag glömde blöjshoppingen igår så det får bli idag. Har använt pampers typ hela tiden och fått hem prover på active fit, vilka blöjor! Dom ska VI ha idag. Pampers är bäst, tunna men inga läckage.



Morgonmys i mammas säng.


en bra dag

Med världens bästa vänner slår inget ♥ thaimat med emelie, Mysfika hos emma, pizzaonyttigheter hos louise.
Fick med mig en overall, supprar, tvättservetter, nappar och en dålig mage med mig hem, och glömde såklart blöjor. jaja mig själv att skylla.

Fastnade för en serie hemma hos e när jag skulle söva Lykke, en höggravid kvinna skulle föda.. Och jag har ju tidigare varit sugen på att läsa till barnmorska. Nu ska jag läsa till det. Barnmorska it is.

Lykke sover sen 30 min tillbaka och jag sitter och kollar igenom gamla bilder. Vilka minnen ♥


Turkiet 08.


kärlek



älskade älskade dotter igår hos m.


dopbilder

Visar några bilder från Lykkes dop nu när jag fått några ♥




underbara HM

Rosa har aldrig varit min färg, nått enstaka plagg i garderoben. Men sen Lykke kom har jag börjat gillat det mer och mer.



prickigt och flickigt 299 kr.


vintervarm goding 149 kr.


...

Jag har verkligen ingen ork, huvudet värker. Lykker sover kasst om nätterna. Vad göra?
Lykke sussar sött breve mig och ja ska gosa ner mig hos henne ♥


pics in a mix


Jag
hade ju tänkt att jag skulle visa er en bild av min choppertröja Lykke hade på sig igår, och bilden är borta. Börjar bli trött på teknik.
Men jag ska visa den.



den är så ball. fick den på posten när jag fyllde 20 av en äldre kusin. mysterium.
2-4 år är stl men Lykke kan ha den nu, som tunika. Min bebis är en liten tjockis. ♥



en bild på oss båda, helt okej.. damen är inte ofta stll.



mys i mammas säng och kl är två snart ;)


Halloween

Vad klär man ut sig till på halloween? jag är så dålig på fantasi. Är i vilket fall som helst bjuden på halloween fest den 30e, vad kul det ska bli!


jaha

Ännu en asdålig cambild på mig och Lykke. Ikväll spelar vi betapet, Lykke är duktig. Och äter sourcreamrings. Nyttig kan man vara nån annanstans.. Lykke har på sig min Harley davidsson tisha idag. Hon är tuff, det var jag också då.


mjau

Bättre bild på håret. Nöjd med bilden, tacka gud för smink.


gissa

Vad jag och E gör ikväll framför idol.. inga ord. Mums. Tandläkaren blir inte glad efter cola missbruket under preggotiden. Fy sanne.




operation byrålåda?

JAG river ut Lykkes hela byrå i hopp om att jag kan organisera bättre, så små kläder men ändå så svårt? 46 överdelar & 22 nederdelar, 8 par skor, 6 jackor och en massa i tvätten. Det kallar jag sjukt för att vara 5 månader.

tog lite i min garderob.. in med 3 plagg ut med 10, funkar det så?




...

skickar iväg ett ♥ till min underbara mamma och vänner.


skötväska

Brrrr, det är verkligen kallt ute nu.. fast vinterjacka känns lite tidigt och då gör dem inte nytta sen då det verkligen är svinkallt och snö ute.. Hoppas hoppas på att Lykkes overall kommer snart, den var ju slut i lager men frågan är hur lång tid det tar innan den kommer.. Jag brukar ju inte handla på ellos direkt.. Lindex har ju en del fina ifall det blir för kallt.

Skötväskan jag hade till min maxi cosi gick ju sönder plus att katten gjorde nr 1 på den, så den åkte i soporna direkt. Kände att jag inte ville köpa en tusenkronorsväska nu så hittade en hyffsat liten svart på rusta för ynka 129 kr. Den är fin och ser inte lika dum ut som på hemsidan.. så den fick följa med hem idag. Dom säljer ju även Bobbys hårprodukter till nästan halva priset.


♥ stora fack med bra plats för blöjor, tvättlappar, nappflaskor.


nytt..

 ♥ Gårdagens shopping till Lykke och dagens till morsan..




♥ kofta, tunika och leggings från kappahl.



♥ Redan en favorit, skulle vara fin till en preggomage. Jag saknar min megamage.



♥ myströja. Båda ifrån HM


före och efter


före ♥

efter ♥ det är inte svart, utan väldigt mörkbrunt.


det skiljer också 8 veckor på Lykke, syns det?


love

Är så himla nöjd med håret, dock fortfarande blött men känner på mig att det blev bra, Lykkes gudmor färgar alltid håret på mig och jag har aldrig blivit missnöjd. Skulle visat bild på det Lykke fick men min kamera har börjat bli dålig, bra när man tar dem men när dom finns på datan blir allt skuggat och suddigt. Jag ska köpa mig en kamera/videokamera i jul.. jag älskar tekniksaker.

Gobitar från kappahls vintage stories ♥ 
 
Attans, från stl 86/92.. men å andra sidan ska detta finnas i butik i nov, Lykke kan växa i det.

i ♥ it. vill själv bära denna. från stlk 62 och uppåt. Yeeey.


kliar..


Mitt hår kliar nådigt just nu.. Hårfärg är inte det bästa men det behövdes i mitt råttbo, utväxten var typ grå..

Var inne på hemtex idag och fixade en liten present till Mamma idag, hon är värd det.. Så mycket som hon ställer upp för mig. Ett par gardiner som hon gillar så.. Gissa om hon blev glad ♥ Blev även en kofta, leggings och en tunika till Lykke. Imorgon åker Jag och gudmor till Göteborg och går loss i butikerna. (inte riktigt)



Bilden tog jag i Indien för snart sju år sedan.


mitt allt..

Min gudagåva och gudmor E, hemma innan vi for iväg till M och A. Lykke har på sig kappan hon fick i doppresent (lite stor?) hehe. Ridbyxor kappahl och mössa HM.


turkiet i mitt hjärta

Har alltid varit mycket för turkiet, mamma också. 13 gånger har jag varit där.. och nu ser det ut som att det blir 14e gången till sommaren. Pascha bay i alanya ser det ut att bli. Barnvänligt hotell. Just det, och resa med barn.. kommer nog bli nervöst.. Hur ska jag kunna byta blöja.. Jag hatar flygplanstoaletter och går inte på toa medans vi är i luften.. det löser sig alltid.



förvirrad mamma

♥ Nu är mamma Sanne riktigt förvirrad här. Lykke fick mat till "blinka lilla stjärna giraffen vid åtta och somna medans hon åt (180 ml slank ner). Vaknar en timme senare och är vaken 30 min sen äter hon 150 ml välling och somnar vilket inte hänt på jättelänge och dessutom inget skrik? ♥


mjau

En skönhet från Somewear jag har spånat efter länge.. jag fyller år snart Mamma.. eller ja, min mamma läser inte min blogg..

Förresten, har försökt nu i en timme att få in sådan där statistikräknare men jag lyckas inte, någon villig som skulle vilja hjälpa mig med det?


nu är den såld.

Nu är maxi cosi muran såld, Tack Evelina. Så nu blir det lite höstshopping i Göteborg på tis med Evelina och Leia. Ska köpa en present till mamma som alltid ställer upp för mig. Sen nya kuddar till min säng.. kläder till mig och lykke. Får nog köpa en overall till, eftersom den från vertbaudet var slut på lagret!




man lär sig..

Lykke tyckte inte det var kul att lägga sig i sin säng igår heller, bara gråt gråt gråt.. Tog upp henne.. gick ner och hämtade giraffen från babygymmet sen spelade jag "blinka lilla stjärna" för Lykke medans hon åt välling.. Vips så somnade hon. Hon sover fortfarande lite oroligt om nätterna. 24-02.30 sen 05.30-09.00 och sen napptime två ggr emellan. Men det blir bättre.. Jag tycker det är såååå olikt henne och ni kanske tycker att jag tjatar men det kan vara kul att gå tillbaka sen och se om det är tändernadet handlar om. Det måste det vara, det är vasst i övre käken idag med! ♥


hemklickade

♥ skönheter från vertbaudet till lykke ♥


imse vimse spindel..

... klättrar ner för trån.. Jag och Lykke satt och sjöng med prasselboken förut, eller jag... Som vi fick i Go-boken igår. Idag har jag känt att det är vasst i övre käken sen blödde hon på läppen.. måste vara tand på g.

Har haft en städdag idag men det har gått segt med en arg liten dam. Nu väntar vi på mormors tacopaj. Ska nog kika in på ellos också. 50 % på valfri vara, det gillas.


Lykke älskar andra bebisar och skrattar rätt gött när hon ser dom ♥


sleeping beauty

Nu sover min vacka lilla dotter i mammas soffa.. jag hade faktiskt ingen mer ork till hennes humör idag. På måndag är det jag som ringer vårdcentralen så jag får bukt på det här.

Har sett på csi miami ikväll och criminal minds sluta precis där min favorit Garcia blev skjuten... Jag sa ju att hennes dejt var skum.. slängde i mig en godispåse med nåra få kvar.. det händer inte allt för att jag äter godis över huvudtaget så nu mår jag illa. Ska vila lite innan Lykke vaknar igen.



Dagens mamma; Skor dinsko, leggings HM, linne Lee och sjal HM.


Min otroligt vacka gudagåva ♥


välbehövd sömn..

Tog med mig min allt-i-allo-missnöjda dam ut på promenad. Livet är tydligen inte kul just nu. Som sagt, tänder eller utvecklingsperiod får vi väl snart se. Hur som helst, märks ju att det är höst ute.. men ändå fick jag ta av mig skinnjackan.. svettigt.. Skönast var väl att Lykke fick sömn, 20 minuter vakentid av 90 min. ♥

 


snälla väx..

Bebisar växer ju otroligt fort om inte mer i början. Sjukt mycket. Nu har Lykkes viktuppgång börjat avta lite. 500 g i månaden ungefär, förut var det 500 g i veckan.. Jag vill inte att du ska sluta växa...

Vill ju att du ska använda dina fina vinterjackor..innan vintern är över! fina unge ♥
Lila kappa från kappahl, doppresent. i love.


Lykke har en svart dunjacka från Zara baby med men så dålig bild så den vill jag inte lägga ut. En rosa, en hellokitty väst, sen en höst jacka med en massa hjärtan i olika färger. Som vi antagligen inte kommer att kunna använda.


förstår mig

... inte på min dam just nu eller har gjort det senaste. Alltid när jag vill lägga henne mellan 20-21 så totalvägrar hon. Gallskrik, gallskrik, gallskrik. Aldrig hänt innan. Är det bara en "period" eller kan det ha med nått annat att göra? Min rygg är totalpaj efter hennes 7725 g vaggning varje kväll sedan en vecka tillbaka.

Gurkan i Robinson är min favorit, vilken är din?

Lykke 8,5 v.


när jag..

... städar lyssnar jag gärna på någon bra låt.. jag tycker det är ganska kul att städa även om jag inte har ork, tid eller lust jämt.

♥ Visste ni att man inte ska blanda fönsterputs och vatten samtidigt som man rengör en spegel?

Den blir lätt grådassig efter ett tag då, säger experten Sanne som har jobbat på ett städföretag i Göteborg.

http://www.youtube.com/watch?v=cMg5cQd5f50


kul :)


ser att det är många som läser min blogg, vilka är ni?
Lykke 11 v. ♥


aaj

... precis när jag skriver detta inlägg pratar lykke till och nyper mig med sina naglar på min mage. På alla bristningar! Det känns ju kan man säga.

♥ Men idag för övrigt känner jag mig pigg och glad, och lykkan med.. hoppas det håller i sig hela dagen, men ska ta tag i mina problem. Skulle tagit en långpromenad idag men det får blir imorgon istället. Behöver verkligen städa, mitt sovrum ser ut som en bomb? Lykkes och mina kläder överallt. Lykke har mer kläder än mig. Hon slår mig i skor och och bodys/byxor men inte jackor ;)  ååh älskar bebiskläder.

Fick massa rabattkuponger igår, 15 kr vid köp av två natusanprodukter. Snålt. Hihi. Och 50 kr på synundersökning, på någon annan blabla-undersökning 200 kr.. och nått mer. Synundersökningen ska jag ta eftersom min underbart snälla mamma ska betala mitt körkort nu. Jag behöver tydligen ett? Buss går ju bra, hihi. Nej men har aldrig varit intresserad men visst är det bra med ett sådant.

trött men..

Jag vill inte sova igen, jo jag är väldigt trött! Vaknade tio i ett av att Lykke var supergnällig och lite mat brukar hjälpa.. tji fick jag.. satte på tv, datan.. allt möjligt som jag vet att hon gillar. Det funkade.. la henne ner för en stund sen och hörde hur gnället smög sig på. Gav henne flaskan och nöjd blev snuttan tillslut. Sover breve mig men väldigt oroligt.

Måste visa er min otroligt stora gravidmage. Dom har ni ju inte sett :)
v.33 ser ut som en 40v. mage ju... ;)


v.39 och den svullnad jag hade satt i ansiktet. (hade tydligen knappt nån svullnad)


vet inte riktigt vart jag ska börja..

(långt inlägg) ...men med detta inlägg vill jag varken ha elaka kommentarer eller något om att jag gör fel utan jag säger detta för att jag behöver ett stöd, och med respekt och vill att folk visar respekt.

Jag har en längre tid levt med olika tider, när jag var yngre, för nått år sedan och nu haft/har depression. Och jag vet egentligen inte varför. Eller kanske, jag vet helt enkelt inte. Men kan säga direkt att det inte har med LYKKE ♥ att göra. Jag älskar min dotter. Gudagåva. Hur som helst. Först och främst är det väl för att jag inte har hittat den drömkillen jag egentligen ville ha barn med (hittar alltid fel) kanske desperat? hoppat av skolan, andra problem inom familj (inga allvarligare saker men sådant som tärt på mig då jag är väldigt KÄNSLIG). Ha ett fint hem, ett hus som jag själv vill bygga. Vara smal som för många år sedan men så fort man går ner lite så får man alltid höra "det går du snart upp igen" har en kass mage som också gör att jag inte är fri, vissa dagar kan jag inte ens gå utanför dörren, men mest utav helst vill jag gå ner i vikt för jag vet att det är det jag mår mest dåligt av, men jag vet inte hur jag ska klara det utan stöd och pepp. (dietist funkar ej) cambridge pulverdiet funkar men så himla dyrt nu när man är mammaledig. Funderar ev på att köpa ett gåband. Min dag började bra, blev skit i eftermiddags. Lykke har varit hyffsat lugn sen över en vecka tillbaka, somnat själv (ej kväll), sovit mycket, ätit mycket till och från, knappt gnällig. Mycket mycket mer bajs, upptill 3 gånger per dag och massa saliv. Hoppas verkligen det är tänderna. Jag tycker att Lykke är gnällig ganska ofta, vilket jag tror är vanligt som ensamstående eftersom man har en betydligt större roll.


Jag kan hursom helst säga att det har varit nära att jag släppt allt idag. Tror kanske (vet?) att jag har en liten form av förlossningsdepression. (Men vill inte höra det, därför kollar jag inte upp det. Psykologer har nämligen aldrig fått mig att må bättre, bara för stunden.) Nedstämdhet och trötthet. Är det vanligare när man är själv tro?
 

jaha?

Mammor där ute? Är detta vanligt eller ska jag ringa BVC? Stenhårt och det gör ont på min lilla bebis. (från 5-månaderssprutan) i tisdags.


Dagens Lykke &

♥ Natten har varit seg, vi gick och la oss 9-10? Minns inte. (Jag har blivit sjukt senil sen jag fick barn) Vaknar halv tolv av att lykkan vill ha mat. Somnar om och vaknar sen ca en gång i timmen fram till halv tre. Sen sover vi till sju, sen nio.

Body HM, Byxa och strumpor, Kappahl.
Body HM, Byxa och strumpor, Kappahl.

Rätt dålig bild men från igår när Lykke fick glass av mormor. Nöjd tjej.

?

blond eller brunett? jag saknar mitt blonda svall, och shit vilket truls man har nu efter graviditeten.


yummie

♥ lykkan gillar glass, tredje gången hon fått smaka och ser besviken ut när hon inte får mer.

och nu är nog barnvagnen såld, tack snälla evelina för hjälpen. ♥



Idag är jag trött på det mesta framför allt mig själv, vill förändras, fettsugas.. typ. Någon rik man här tro?


passar på

att lägga ut en längd och vikttabell på Lykke på den här bloggen också nu när snuttan sover.


Födsel. 100504: Står det 3490 g men det är fel, dom kalibrerade inte om vågen innan första vägning.
Längd: 46 cm.
Huvudomf: 35 cm


Återbesök BB. 100511.
Vikt: 2950 g.


10 dagar. 100514.
Vikt: 3120 g.


27 dagar. 100531.
Vikt: 4120 g.
Längd: 52 cm.
Huvudomf: 37 cm.
Ler mot mig.


5v, 3d. 100611.
Vikt: 4715 g.
Längd: 53,4 cm.
Huvudomf: 38 cm.
Balanserar huvudet.


2 mån, 1d. 100630.
Vikt: 5525 g.
Längd: 56,5 cm.
Huvudomf: 39 cm.
Börjar jollra.


3 mån, 1d. 100805
Vikt: 6485 g.
Längd: 58,5 cm.
Huvudomf: 40,7 cm.
Flyttar leksaker mellan händerna, vänder runt.
3 månsprutor. Knappt någon reaktion, ingen feber.


4 mån, 2d. 100906
Vikt: 7225 g.
Längd: 61 cm.
Huvudomf: 41,9 cm.
Lyssnar till sitt namn, sitter utan stöd korta stunder, tar tag i sina fötter.

5 månader 101004
Vikt:
7730 g
Längd: 62,8 cm¨
Huvudomf: 42,6
Mer rörlig, inte lika mycket gråt, får fötterna in i munnen, bättre på att sitta själv, följer rörelser perfekt, älskar katterna
5-månsprutor, inge kul alls, skrik i 20 min, hängig efter, mycket sömn, jobbigt natt med värk.


Dagens Lykke

Usch natten var inge kul för min lilla snutta, somnade vid elva, andra natten i min säng. Mysigt. Vaknade runt tolv, ett, två.. sen fick vi sova till halv sex, sen vaknade jag kvart över nio med en massa babbel och nästan huvudvärk. Min lilla snutta. ♥

Lykkan tar sin första powernap nu här in the sofa breve mig, på sida sover hon, favoritsovställning.
Fick hjäpa henne på traven idag, soffan är ju neråtlutande.. hade min bebis klarat av sig o vända sig själv då hade jag tappat hakan tror jag.. blir förvånad hur mycket Lykke kan. 5 månader liksom?



Body från Kappahls newbie, byxor HM.
Måste bara säga att bodyn är i stlk 68 och byxorna i 56... lite kul
Svårt att få en bebis att le och ta kort samtidigt. Lättare när dom är mindre och inte så rörliga.


5 månader &..

Idag är min lilla (läs stora?) Lykke 5 månader. Tiden har gått så himla fort och jag är så glad över att få ha dig här min ängel.

Bvc stod på schemat, 5-månaders vaccination. Jag är inte rädd för sprutor men att se min lilla bebis smärtas så gör ont i en mammas hjärta. Jag grät på BB då det var dags för pku-testet. Nåväl, 3 månaders sprutan var det ingen större reaktion på. Ingen feber, knappt nått skrik. Men idag, herregud.. konstant skrik i säkert 20 min. Inte ens mat hjälpte. Fick på Lykke kläder och mat i vagnen sen 5 senare somnade hon. Jag gick till maxi, lite ersättning och välling behövdes. En dricka och macka på Waynes hos gudmor sen gick jag hem. 7 km och Lykke sov hela vägen. Vilken underbar höstdag, promenader är guld värt speciellt när det ger resultat på magen.

♥ 5 månader

1 månad ♥


obeskrivlig kärlek

Jag och min bästa vän, min fina mamma i turkiet förra sommaren.
Då anade ingen av oss att lilla Lykke bodde inne i mig. Nu är det 13 månader sen och Lykke är 5 månader ♥
 


fyf...

Ska försöka att inte använda sånna ord! Natten från helvetet var kommen. Lykke är täppt. Ville inte sova (förstår jag) varken på mig eller i sängen så jag fixa till babysittern, ja så där sov min förkylda älskling inatt, tror vi vakna en gång i timmen och ibland två. Min hosta är värre än vanligt, och Lykke sover breve mig i sängen, vaknat och somnat om.. massa pruttar och en hel del diarre. Snälla säg att det är tänderna? Men att det inte kommer se ut så här varje gång en ny tand kommer. (inget jag hört iofs) Men orolig blir man. Tuff ensamstående tid i sådanafall.

Har hittat en massa nya bloggar sen vi gick upp kl sju imorse. Mycket trevliga också.

Och bestämt mig för en overall, svårt val. Såg en grym skjorta också.
Lindex är inte så dumma i alla fall.


vi har det mysigt




Enkelt och gott, jag bara älskar lök och vitlök. Okej, lite lathet med men så är det när man har småbarn. Sen sås och strössel på glass. Jag har blivit så kär i mat sen Lykke kom ♥


förkylda

Förkyld mamma = förkyld bebis = tänder/eller bara sjuk? Återstår att se.

Imorse märkte man ingenting på Lykke att en snuva skulle vara påväg. Men efter 3e powernapen runt 13 så märkte man allt. Massa tjocka kläder och varmt nerbäddad i vagnen åkte vi till stan med M.
Lykke hatar att bli nerlagd i vagnen och har alltid gjort, men somnade gott om med lite mat i munnen. (ibland får man mutas) bärsele är verkligen inget man kan gå med varje dag när hon väger nära 8 kilo. Så så fick det bli även idag. Lykke sov dom två timmarna i stan.. vilket är ovanligt. Nu mumlar hon och äter på sina fötter.



Omgjorda babysittern till powernapsäng, där skulle jag vilja ligga! ♥


Dagens Lykke &


Är hemma efter maxishopping och snabbmat på max. Sitter här med min Mr party sourcream framför ullared. Kan man inte shoppa så mycket själv får man glädjas åt andra, ellerhur? Jag borde åka dit denna månaden.. För några år sedan åkte jag och mitt ex den 15e, inte en kotte där! Det kan man bara drömma om nu.

Byxa Lindex, Vit body och mössa HM, Kofta Ullared. Och världens bästa nappflaska från apoteket. Skulle aldrig hela mitt liv köpa någon annan.


rutiner

Jag har länge gillat Lykkes morgonrutiner. Jag brukar oftast vakna runt 9-tiden av att hon pratar och drar sig i fötterna.

Så hon vaknar alltså runt;

° ca 8.00-9.00, vi busar en stund och Lykke vill ganska snart ha ersättning.

° tar sin första powernap mellan 10.00-11.30

° vaknar oftast 1-1,5 timme senare. Byter blöja, busar en stund till. Vill ha nappen, blir smått gnällig.. får ersättning igen.. tar sin andra powernap. MEN idag, sover hon 35 min.. vaknar vill ha mer mat och SOMNAR igen. Mycket ovanligt för denna lilla Lykke. Så nu sover hon alltså igen.. och på rygg, vilket också är väldigt ovanligt. Förvånad? Mycket!

° sen runt 14.00 tiden brukar Lykke oftast bli rätt gnällig (om vi är hemma) och är ganska svårsomnad. Lägger henne i babygymet tex, eller busar i sängen.. Kan oftast lägga ner henne i sängen på sidan med nappen i munnen och en filt över huvudet så somnar hon.

° vaknar igen, mellan 16.00 och 18.00 så detta är hennes långa nap på dan. Vill ha MYCKET ersättning och en ny blöja. Busar med mamma, mormor, gudmor. Leker i sin babysitter, pratar tills vi får huvudvärk, får ett bad, 220 ml ersättning runt 20.00 tiden och somnar oftast innan 22.00

Nattrutiner;

° vaknar mellan 24.00-02.00 kan också vakna mellan 04.00-06.00.


mina mål.

Jag är en tankemänniska, ältar problem länge (tyvärr) pratar aldrig om mina drömmar och mål. Men nu vill jag det så nu får ni ta en del av det.. 

♥ Personligt; sådant som jag vet kommer hända mig.
                                                        
♥ Fler barn, med någon som vill ha barn och inte lämnar mig. Idag är jag dock glad över att jag slipper min dotters pappa.

♥ Bygga mig mitt egna hus, gillar att skapa och vill inte att någon ska ha likadant.

♥ Läsa till designer och skapa mitt egna klädmärke.

♥ Bli rik som ett troll. (hoppas iallafall)

♥ Få fler barn, ser fram emot en pojk.

♥ Flytta till stockholm.

♥ Gå ner i vikt, 2004 var året.

♥ Bli av med min depression helt.



RSS 2.0