jädrar

Det går verkligen undan här hemma på dagarna. Lykke älskar gåstolen.. framåt i världens fart och sen så väldigt mycket mamama eller momomo.. inte alls som för några dagar sen. Sen övar vi på magen också, det dröjer inte länge, mitt lilla ♥ är inte sååå litet längre. För 4 månader sen kunde hon ligga i famnen utan att bli förbannad.

Har busat, gosat och vilat här på förmiddagen. Jag har vikt kläder, 3 par strumpor och ett linne som var mitt. Märks ju vems kläder det är som går åt nu.

Imorgon ska vi hämta ut ett paket till Lykke, mössa halsduk och vantar från vertbaudet som beställdes för nåra veckor sedan, overallen får vi inte :( Lykke har en jättefin från Lindex nu och en till ska hon få, som är enklare att stänga. Sen ett paket till mamma, min halloweenklädsel!




Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 30

Hmm ja och i och med att vi själva inte har bil så är det kanske jätteonödigt.. ja, jag vet inte alls. vi får prata med något profs helt enkelt hehe :D

2010-10-25 @ 17:41:20
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Carro

jag hoppas det!! :)



vad söt hon är, din dotter :O)

2010-10-25 @ 18:54:56
URL: http://carrox.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Så himla söt!! :)

2010-10-25 @ 19:34:37
URL: http://whattowear.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim.

SÅ SÖT!



Gumsan.. hoppas ni hade en bra dag! Åkpåsen vart jättefin, man vill ju bara lägga sig där ;) och bilstolen blir nog perfekt! :)



Sov sött, kramis

2010-10-25 @ 22:51:43
URL: http://attblifler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0