vad gör man?

För någon vecka sedan så gick våran MICRO sönder, micro är nått som gör allt så mycket lättare när man har småbarn, värma vatten, mat osv. Micron är iallafall inlämnad till nån firma som lagar vitvaror åt Noblessa.
Igår gick ugnen sönder, en utav dom där "bollarna" man vrider på för att sätta på ugnen gick av.
Så nu kan jag varken värma barnmat i micron eller ugnen. Idag gjorde jag ett vattenbad, tog ju ca 20 j-a minuter innan det var tillräckligt varmt. ååååh härligt det här kommer blir.



Lykke efter sin mat och efterrätt, innan lät det mer "ge mig min mat förh..." Mycket bankande i bordet och så.


Dag 13 - Den här veckan

Godmorgon TISDAG! ♥


Måndag ♥
Vi var i Göteborg över dagen och hälsade på Evelina och Leia. En trevlig men mycket askall dag.
Var även hos tandläkaren och lämna kontonummer, friskvårdsavtal nästa år.. YAY! 40 kr istället för 0 och bra tänder är helt okej.

Tisdag ♥ Idag ska vi antagligen till stan med gudmor. Vi behöver nog köpa ersättning och lite våtservetter också.
Stora "nr 2" räcker i 5 dagar hos oss, det tycker jag är ganska länge med tanke på att hon äter mer än 4-6 mål, oftast än vad som är rekomenderat.

Sen resten av veckan vet jag inte vad som händer, vi tar dagarna lite som dom kommer.


iskallt

Godkväll iskalla MÅNDAG! ♥

Alarmet stod på kl 07 idag men Lykke vakna 06 och ingen av oss kunde somna om så vi steg upp.
Vi har nämligen varit i Göteborg och träffat Evelina och Leia. ♥
Tåget skulle gå 09.30 men var inställt... fick åka halv elva istället och det gick ju bra utan några förseningar. Bra där SJ. För det är ju sjukt mycket snö.

Idag bytte jag till sittdelen, den som alla tjatar om att man ska inte byta för tidigt. Åh jag skiter verkligen i vad alla andra tycker och nu var det dags för oss. Alla har olika åsikter och tur är väl det. Jag gillar båda två!
Det var en KAMP, många svordomar och dåligt TÅLAMOD. Jag gissade från första början hur det skulle vara men trodde aldrig att det skulle gå, men visst var det så den skulle sitta. Skönt att det är gjort!






Ska sätta på den där "bågen" som går över vagnen med, vad heter den? Är supernöjd. Imorgon provåker vi.


sjusovare

Gogmorgon snöiga SÖNDAG! ♥

Glöm inte ensam mamma söker finalen ikväll kl 20.

Min dotter har blivit en sjusovare. Jag tycker inte heller att det stämmer att dom sover lika bra utanför magen som i magen. iallafall inte på nätterna ;-). Idag vaknade jag fem minuter innan damen, 11.50 behagade damen att slå upp sina bedårande blå. Här har vi dissat gröten men jag ska iallafall testa några gånger till, tror nämligen Lykke har upptäckt att burkmat är snäppet godare än sur ersättning och gröt, blev alltså röda bär, äpple och yoghurt till frukost idag.

Våran söndag har börjat bra än sålänge, pigga efter frukost blev vardagssysslan gjord (vika babykläder) Går åt som smör, och värre var det med alla spyor i början.

Vi åker nog iväg till elins esplanad (maxi mm) sen med mormor. Behövs mer barnmatsburkar. Sen har jag varit otroligt sugen på hamburgare sen igårkväll, så det ska fixas med ;-)



Dag 12 - I min sminkväska

Jag gör om listan lite liiiite. Eftersom jag knappt använder handväska längre utan har mina viktigaste saker i skötväskan så får det bli "I min sminkväska istället" och det är väl inga tjejer som skadar att läsa lite mer om smink.

Foundation: LANCOMES color ideal nr 03. Täcker riktigt bra och håller i sig hela dagen.

Puder: MAX FACTOR creme puff nr 41 medium beige. Samma där, täcker riktigt bra oavsett om du har foundation som bas eller inte.

Mascara: CLINIQUE high impact mascara. Passar perfekt på mina fransar eftersom jag har många och långa. Jag gillar inte när fransarna klumpar och det finns 700 lager där. Använder bara en vanlig ögonfransböjare från HM innan jag kletar på mascara.

Rouge: BLUSHER by HM. Tawny rose nr 17. Sådär bra, men duger då jag bara vill ha lite färg på kinderna. Annars använder jag och gillar bäst Isadoras

Ögonskugga: Yves rocher nr 93757 GOLDEN CORAL. Riktigt bra. Jag vill inte ha alldeles för mycket smink runt mina ögon eftersom dom är små.

Eyeliner och Ögonbrynspenna är ifrån HM. Vanlig svart eyeliner och ljusbrun ögonbrynspenna.


julstjärna till bad

God eftermiddag sköna LÖRDAG! ♥

En lördag som bara bestått av städ städ städ, julstäd. Mitt i julstädet fick Lykke ett bad i diskhon, den är så stor. Istället för att krångla med balja, jag får så himla ont i ryggen av att kräla omrking på golvet med en bebis som älskar att bada.

Igår var vi ute med Louise, på maxi och åt, lite shopping sen lite kvälls-mys-handling innan idol.
Fick med mig ett par leggings med fötter (väldigt viktigt under vintertid) och örhängen. Kom på i skrivandets stund att jag inte behöver något mer, till mig själv. Och Strumpor till damen.

Årets julstjärna är ifrån Claes ohlson, Katten har två namn Morven och lillen.




trött förkyld bebis

Lykkisen (kärt barn har många namn) vakna runt nio imorse, jag knata mig upp halv tio. Stackarn hade bajsat, varför säger inte min unge till när hon har bajsat, det har liksom aldrigt hänt? Jag hade gallskrikit.

Åter till ämnet, inget mat eller nap på hela dan. Efter att ha nynnat "blinka lilla stjärna" i ca 3 min sover damen, dessutom på MIG vilket typ aldrig sker. Väldigt trött och mycket snarkningar. Somnar era barn på er?

Har funderat över en frågestund, vi kör en tills ikväll, så får vi se om det händer något.
Vi ska nämligen ut på fredagsmys med bästa Louise, jag behöver örhängen och Lykke strumpor.



glad mama och en himla avdeckad bebis ♥

(notera ej min utväxt)


så sött




Dessa små söta hittar du hos, Baby dior, d&g, BOSS, Barbour, elle, chloe kids.


-30

Jääääädrar, vad kallt det är ute. Skulle bli -30 uppe i Norrland. Är väldigt glad över att inte bo där just nu. Nyfödda får väl inte vara ute när det är mer än -10?
Kom precis hem, sprang in på Ginatricot för att kika in nått nu när jag ändå hade ett presentkort där. En vanlig tunika i en härlig brun färg och en svart spetsblus fick följa med hem.



Lykkes nya overall i stlk 74, undrar hur länge den kan användas? Tjock och go och vill inte vara med på bild.
Och nya bilbarnstolen, jag är supernöjd. Kan användas ifrån 5 månader.


Dag 11 - Mina syskon

Blir ett tråkigt inlägg det här också, eftersom jag inte har några syskon. Mamma var ju 35 när hon fick mig, och några år därefter flyttade mina föräldrar isär. Ensambarn = tråkigt, väldigt tråkigt!


dagens favorit




Kofta m. rosett Ladies Yuki pale pink Cardigan, 660 sek, Cape Rebecca Taylor Belted wool-blend Cape, 4345 sek, Byxor Jeckersson PA01, 2090 sek, Boots Boots Spike, 800 sek, Balenciaga Balenciaga bags DARK GREY, 11.015 sek, Cathedral Decoration, Tavla Beautiful print, 3060 sek.


Inte tagit efter mig

Godmorgon TORSDAG! ♥

Snön yrar omkring i luften igen, och jag undrar.. Kommer vintern bli värre i år?
Lykkes förkylning verkar som bortblåst, säg mig? Är det värsta med tandsprickningen över då?
Varken koksaltlösning eller snorsugen har hjälpt speciellt mycket! Men ändå bara täppt i 3 dagar.

I helgen när jag jobbade var mamma barnvakt.. Lykke hade ålat sig 1,5-2 meter bakåt. Stolt Morsa.
Men idag leker vi akrobat, vart kommer det ifrån tro?


min hobby när jag har tid...


Mössa m. Hjärtan Cream Heart Intarsia Trappter 165 sek. Björnmössa Knitted faux fur Pom Pom Beanie Hat, 195 sek. Långa handskarLong Glove, 1665 sek. Handskar m. hjärta  John Lewis women frill driving gloves black/cream, 720 sek. Mössa m. boll Billabong Session Beanie, 180 sek. Gråa handskar Clothing at tesco, 55 sek. Bruna handskar Burberry Leather, 2260 sek. Handskar m. nitar Studded Leather, 1330 sek.



Nu ser ni vart jag hittar allt ♥


önskeoutfit idag

Härlig outfit i pälsetaljer och uggs, vad skulle vara mysigare i denna snö?


vinterland

Godmorgon härliga onsdag! ♥
Snön bara yrar utanför fönstret, 20 cm snö och vi som har glömt att ta in sommarmöblerna. Det var om möblerna! Update ang Lykkes tansprickning, så händer inte så mycket. Hon är fortfarande täppt. Sover iofs bra nu och maten ska vi inte tala om ;-) Inatt fick vi 8h sömn, det tackar vi för ♥ Damen är nyvaken efter dagens första nap. Låter lite som en gris, jobbiga snor!

Kom just på att det är 1 månad till Julafton!

Mamma tog fram en tröjan häromagen i stlk 74. "up to 2" från HM.
Tyckte det var kul, se hur allt ändras. Jag menar, det är ju ändå några år sedan.




Man ser att snuttan är liiiite hängig än ;-)
Visst är overallen fin, stlk 74 så kan den användas hela vintern. Den andra låter jag hänga.
Hääärligt skönt fleecenmaterial.


det händer saker här

Jag ställde ner Lykke mot golvet och hon stod själv mot bordet. Väldigt ostadigt så jag hade ju mina händer precis bakom. Men j-ar vad det händer saker fort nu! Såå himla stolt! Ni skulle bara se vilken fart hon har i gåstolen, samma fart som vi får på isen ungefär.



Lykke är 5 månader på bilden ♥


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Vi varit hemma hela dagen och kommer stanna inne resten av kvällen så jag glider omkring i mjukisbrallor och linne ;-)



Bjuder på en gammal bild då jag inte fastna på kort idag ;-)


trött

Oj, vad Lykkes tänder har tagit hårt på mig. Igår började jag gråta.. att ett par tänder kan vara så jobbiga. Har inte ork till nått, vill bara ligga ner. Men damen är lika pigg och go ♥
Tänderna har alltså börjat spricka upp, jag både ser och känner lite. Men frågan är om förkylningen kommer sitta i tills dom är uppe helt. Då kommer jag nog gråta många gånger till.

Inte ens shopping är jag sugen på :-(. Ja, vi alla har nog svackor. Nu har jag min.

Hängde en overall i hallen imorse när jag kom ner. Alltså har mamma som jobbat natt åkt från volvo och hem, sen till tandläkaren och maxi. Lykke har en overall sen tidigare och massa vinterjackor. Den var så fin, rosa med röda hjärtan. Tack snälla ♥


en rödmosig Lykke dan innan tandsebissingen kom.


Dag 9 - Min tro

Oj, jag som tror på så himla mycket.

♥ Jag tror att man känner när man hittat den rätte, men inte vid första ögonkastet.
♥ Jag tror på kärlek, min kärlek är Lykke.
Jag tror på spöken.
♥ Jag tror på att världen kommer gå under, men inte 2012, haha.
♥ Jag tror på jämnställdhet, fast inte när det gäller löner inom olika företag, erfarenheter osv.
♥ Jag tror på känslor. 


Så om någon säger att man har träffat någon, antingen kille el tjej och säger att det är kärlek vid första ögonkastet. Jag har väldigt svårt för att tro sådant.

Ja kärlek är Lykke, Mamma/Pappa & vänner såklart.

Spöken finns. Jag har bott i ett gammalt hus som byggdes 1904, varit en fabrik innan, där ska det ha dött en kvinna! Jag kände mig iaktagen, hörde fotsteg. Och sov med tänd lampa tills jag var 15.

Ja, världen kommer gå under, växthuseffekten, antarktis, arktis, värme.

Jag tycker att alla ska få samma vård, bli behandlade rätt. Jag har blivit behandlad fel. Vårdpersonal/poliser ska ha högre löner. Deras jobb är minst lika viktigt som en operatör på volvo som tjänar minst 10 tusen mer.

Känslor för mig är viktigt, det är nått jag måste prata om annars blir jag tokig. Ja kan inte träffa någon som inte kan lyssna på mig, eller inte är känslig själv. Människor som inte gråter för att det uppfattas töntigt är inte bättre än någon annan, men oftast otroligt duktiga på att påpeka. Gråta är det bästa sättet för mig att bearbeta och jag skäms inte.

Det här lite vad jag tror på.



förklaring

Lykke har ju varit fejkgnällig och väldigt mammig det sista.. eller mer bara sitta-i-knät. Babysittern används inte sen månader tillbaka. Gåstolen är bara kul då och då. Ätit dåligt och sovit dåligt på dagarna.

Igår när jag kom hem från mitt fyratimmars-pass sa mamma att Lykke börjar bli täppt. Tänder tänkte jag. Jo men visst var det så, igår kände jag dom eller den, för tidigt att säga..

Natten har varit pain in the ass. Skrikit sig blå, jag har lipat också. Vi ska vila lite nu. Sen ska ja köpa tårta, min pappa kommer hit i eftermiddag.


glad.

Idag fyller jag 21! glad födelsedag Sanne. Har vart iväg och jobbar fyra timmar idag. På waynes coffe på esplanaden.. ett nyare köpcentrum här.. Det var så j-a kul att komma ut och få göra nått annat!

Ikväll blir det collegeparty hos Elin som blir 20 imorgon! grattis gumman. ♥ Även Michaela fyllde 20 i veckan.

Ska svira om till en blus...  skulle nog bli jobb imorgon så blir en dålig uppdatering i helgen.


Dag 8 - Ett ögonblick

Jag bodde med Lykkes pappa så pluggade jag på distans via komvux i Skövde och var mycket nere på det cafet hans syster jobbade på. Det var då jag började ana saker. Gravid. Hade till och med nämt det för mamma innan. Fick ett "nej du inbillar dig"! Mådde illa efter kaffe (drack i mängder) och när jag hade rökt. Detta var på eftermiddagarna..

Och så kom dagen. Då vi bestämde oss för att köpa ett gravtest. Christian fick verkligen inte följa med.
Där stod jag med stickan i muggen kollade in i duschen och log. Hjärtat var utanför kroppen. Nervös och skakig. Fem minuter det skulle det ta. Jag kollade efter 30 sekunder. TVÅÅÅÅÅ sträck. Gick ut till Christian helt skakis och berättade. Då bodde Christians vän där med men vi sade inget.. Tog på oss kläder och gick ut.

C ringde sin syster.. som fråga om det verkligen var vad han ville.
Antingen ville han eller så inte. När får jag veta det?

Vi satte oss på en bänk och jag var såååå sjukt nervös. Slog numret till mamma! Mycker mer minns jag inte.
Men jag fick ur mig "Mamma, du ska bli mormor" som ungerfär var lika chockad som mig och sa att du hade rätt den gången du anade det.


Efter att vi fått reda på det ringer jag Mvc, dagen efter. En fredag, den 11 september.. Fick en tid för inskrivning. Jag längtade så efter den 29 september. Fick för övrigt en väldigt dålig barnmorska nere i Göteborg.
Sen började helvetet, jag spydde och mådde illa mellan v.6 och v.15! Hade mycket vanliga cravings som Apelsiner, det mesta med c-vitaminer i. Cheeseburgare (har fortfarande, haha) Korv stroganoff, kiwi, mannagrynsgröt och coca cola.. Och kunde verkligen inte vara i ett kök som luktade bacon eller lök. Jag åt inte lök på månader. Tur jag har hittade tillbaka till det.. åt lök resten av graviditeten.

I vecka 17 kunde man tydligt se att jag hade en kula som inte var en svullen mage på grund av fet mat. Gick omkring med bolan och hade tighta linnen. Jag var så himla STOLT.

I vecka 27 gick jag till barnmorskan i Skövde. Marielle. Hon var sååå bra. Till skillnad mot kärringen på mvc i Linnestaden i Götet.

Då hade jag gått upp 12 kilo, 29 i sfmått, 155 i fosterljud, sen gick jag inte upp ett kilo på 10 veckor vilket var oroande. 15,5 gick jag upp sammanlagt Svullen var jag bara i ansiktet. SÅ skönt att slippa. Redan då anade jag om att det var en Lykke i magen. Jag hade ju typiska flickgraviditeten enligt alla, alla cravings och hjärtljud.

Det var då jag började prata om min förlossningsrädsla och fick träffa gravidpsykolog. Sent fick jag ett bokat möte med en läkare, som bara sa att sa "ha en vanlig förlossning" i huvudet. Jävla kärring far åt helvete tänkte jag och lyssna på mig. Måndagen därpå fick jag tid för ett planerat kejsarsnitt 4 maj. Varför kommer förbli min hemlighet. Men inte enbart för förlossningsrädsla.

Och jag skriver en sammanfattning av hela graviditeten för att det är ett ögonblick för mig och inte bara dagen då jag fick reda på det.

Jävla as som inte kalibrera vågen på förlossningen. Vet alltså inte Lykkes exakta födelsevikt. Den vikt som står är ifrån bvc, 10 dagarsvikten.

Den 4 maj 09.10 föds en frisk liten liten flicka. Lykke.



v. 39 (38+1) fem dagar innan förlossning.



1 vecka gammal & 6 mån ♥


ännu en...


Mina favoriter idag. Vilken är din? ♥



Lykke sover och jag är vaken sen 07.40! Har gått igenom alla mina 40 bloggar, eller vad det kan vara! Way tooooo early. Brukar inte hända här alls, att jag är vaken först alltså. Ganska skönt, sminka sig ifred utan att Lykke kör på en med gåstolen och helt plötsligt har man smink överallt ;-) Vi ska besöka Barnkupolen idag, andra "barnbutiken" här.. Babyproffsen räcker inte till och har blivit skittråkiga sen jag var gravid ;-( PUSS&KRAM

en glad nyhet.

I helgen ska jag jobba, första gången på lite mer än två år. Oj det var längesen jag slutade på Bohus. 
Det ska verkligen bli sååå himla kul. På Waynes. Där Lykkes gudmor jobbar.

Tur att barnbidraget kommer imorgon, behöver ett par tofflor juuuu ;-)
Blir en tur till försäkringskassan, har bara mammadagar klart till dec ut. I juni är det slut på den pengen. Vi har det bra här i Sverige vi. I Usa är man mammaledig i 2 veckor. Skulle aldrig jag klara av iallafall.
Är riktigt nyfiken på Barnkupolen, nya barnbutiken som öpnnar här imorgon, den ska vi besöka. Lindore och jag, och såklart våra bebisar. Lykke är dock ingen bebis längre. Vilddjur.

Lykke 6,5 månad!

♥ rullar utan vidare från mage till rygg och tvärtom
♥ älskar fortfarande "blinka lilla stjärna"
♥ jollrar inte längre utan säger bara "mamamama"
♥ börjat stå på knäna & börjar ana nått nytt
♥ kan sen IDAG sitta helt själv
♥ sover bara på sida
♥ SPRINGER i gåstolen
♥ har separationsångest
♥ DREGGLAR igen & väldigt mycket fejkgnäll
♥ sover ofta 23-06
♥ ska helst sitta på mig 24/7

 


Dag 7 - Min bästa vän

Oj, finns så många jag kan kalla min bästa vän egentligen ♥

Min mamma är såklart är en utav mina bästa vänner. ♥

Emelie, Lykkes gudmor: Är en himla viktig person i mitt liv som jag inte klarar mig utan. Jag litar på henne till 100 % och det vet hon! Vi säger det mesta till varandra, stöttar och peppar, ris & ros! allt. Vi har känt varandra sen hösten 2007. Vi hade en svacka på ett halvår men hittade tillbaka till varandra under min graviditet Vi hittade nog varandra mest när vi blev grannar! Älskar dig min fina vän.

Julia: Så fin, så underbar, så bäst.
Vi har inprincip också känt varandra sen hösten 2007. Vi var ute en lördag, det var man väll alltid på den tiden. Emelie och några andra vänner till oss hade bokat en all-inclusive resa till turkiet, sommaren därpå, i 2 veckor.
Jag och Julia prata ihop oss om den här resan och jag trodde aldrig att det skulle bli av men två dagar senare gick vi och bokade resan ♥ Sen dess har vi hängt ihop. Vi gjorde sjukligt kuliga grejer i Turkiet. Ni kan ju bara tänka er vad alkohol kan göra på en ungdomsresa med 6 blondiner till partystaden Alanya. Det händer alltid sjuka saker när min vän Julia är med. Saknar dessa tider när jag tänker tillbaka. Älskar dig min fina vän.

Har ju såklart många andra fina vänner. ♥



all i need is you


denna då? ♥



       Bildena jag gör är efter vilket humör jag är på. Jag är så glad tack vare Min bästa tandhygienist Camilla.
                        Hon skrev en remiss åt mig till vc. Äntligen ska jag få bukt med min depression
                                                                                ♥
      Så här hemma går "all i need is you" - idol allstars på repeat. Vilken total LYCKA jag känner idag. ♥♥♥

Dag 6 - Min dag. (igår)

Vaknade av mitt lilla hjärta sparkar mig i magen och avbryter min underbara kärleksdröm runt halv tio ♥ En dröm som jag inte vill ta slut. Jag drömmer ofta, mer eller mindre om en kille vid namn E. Känner denne kille sen två år tillbaka och vi pratar någon gång i veckan. Men det jag inte förstår är hur jag kan drömma varje gång att vi är kära, vad betyder det? ;-) 

Jag fortsätter blunda medans Lykke fortsätter sparka mig i magen och pratar.. "aaaaaaah" tillslut vänder jag på mig och damen får sparka ryggen istället.
Nu behagar damen att ta sin första nap, klockan är bara 11! Lykkan får ersättning, napp.. en filt över huvudet?! trött tjej. Jag är fortfarande inte tillräckligt vaken så slår på datorn och läser alla mina underbara bloggar..  och egentid med musik. Oj vad det var skönt.

Mellan 12 och 13 vaknar Lykke. Flinar som tusan.. och vi går ner för att göra gröt. Både till mamma och bebis. Jag manna och damen får banangröt. Plockar ur diskmaskinen och ger alla åtta katter mat.

Efter en matstund och Lykke har tröttnat på Hokuspockusstolen vill hon busa. Jag sätter henne i gåstolen och börjar städa. Mest plock. blöjor, bodys och nappar överallt.

Lykke tar sin andra nap mellan 14-15 är det dags för andra napen och Lykkan somnar. Jag fortsätter men att rota igenom bloggar, facebook, hotmail. Borde egentligen duscha men jag orkar verkligen inte.

Vi pratar med mormor som gått upp tidigt (jobbar natt) för ett tandläkarbesök.
Lykkan somnar redan igen runt 16.

Gudmor Emelie kommer runt 17 för att hämta damen. Nyvaken och glad. Fixar i ordning välling, ersättning, gröt, blöjor, filtar, kläder.. det mesta och glöm får inte glömmas. Lägger nera flera ;-)

Jag fäller nåra tårar och pussar Lykke och dom drar. Lykke ska sova med Gudmor och Tant Louise så mamma Sanne får egentid. Shit vad skönt det var, men det kändes ju såklart konstigt. Annorlunda.

Hoppar in i duschen, sminkar mig.. sätter upp en slarvig tofs. Drar på mig kläder och sticker bort mot mamma Lindore och Theo. Gubben hennes och vännen Nadja trillar in senare. Mycket skratt och god mat.
Jakob (gubben) blev förvånad över att jag tyckte han var bra på mat? Haha kul. Senare tas dem sista glasen ur boxen. En massa prat (om bebisar) vad annars? & giftpinnar drar jag mig hemåt runt 01.

det var min dag det. ♥


 

En dagens kommer ut senare. Nu ska jag till tandis för att få nattskena. Gnissar tydligen tänder sen graviditeten. Men gissa vad det bästa är? 21 år (på lördag) och inte haft ett enda hål.







hejsan godingar

Vet att jag skulle lagt ut "min dag" idag.. men jag lägger ut den imorgon. Lykke blev hämtad av sin gudmor runt 17. Sen gick jag hem till Lindore och hennes son ubersöta son Theo. Kom hem för en stund sen. Ska sova nu innan tandis imorgon :)

Kan säg att det är ovant att sova själv, men egentid är så viktigt. :) ♥

Litar till 100 % på min älskade vänner som ställer upp med lite barnvakt då & då!

All kärlek till alla underbara mammor, vänner där ute! ♥



kärlek från mig ♥


Godmorgon härliga onsdag.


Min önskeoutfit idag. Vad tycks?

Idag är det onsdag, det innebär en hel barnfri natt. Lykke ska vara med Gudmor Emelie och Tant Louise.


Sen så kan jag inte sluta tänka på det där med C och det där påhoppet jag fick. Jag skrev faktiskt på meddelande på facebook eftersom han aldrig svarar mig. Sen inatt såg jag detta;

"Fy fan vad obehagligt det är när saker kommer fram till personer som omöjligtvis skall få reda på det och man helt plötsligt måste ifrågasätta sin omgivning..."


söt

Åh! Hur söt är prinsessan här då? Bilden säger mig sockersöt. I väntan på gröt, då Lykke mest brukar var otålig.. "mamma, jag vill ha den där goda banangröten nu.. sluta ta kort" säger hon. Jämt.

Idag kom två brev på posten till Målsman för Lykke bla bla bla. Målsman låter kul.
Ett innehöll rabattkuponger på Liberos produkter. Jag har alltid ogillat libero. Tjocka otympliga blöjor som automatiskt gör en förstor body för liten innan en droppe kiss. 

Det andra innehöll en rosa tanborste vars strån lika mjuka och len som en babyrumpa. Och en zendium, tandkräm ger mig kväljningar. skitäckligt.. Lykke flina åt mig "här finns alls inga tänder"





all sol ger mig sommarkänslor, men det var visst 16 november.


testing testing

Nu verkar kategorierna fungera som dem ska iallafall..
Därför alla inlägg "en om dagen" blev publicerade en gång till. Rätt ska ju vara rätt..

Tack för all pepp tjejer! ♥




Dag 5 - Vad är kärlek?

oj, kärlek för mig är så mycket, men ska försöka förklara så bra det bara går.

Lykke är den största kärleken jag har. Att älska ett barn som fortfarande lever i magen är inget jämfört med att ha sin älskade utanför. Barn är den största finaste gåvan man kan få här i livet. ♥

Kärlek för mig är man visar för den man älskar att man uppskattar varandra, tillit, tro, och det viktigaste av allt, just kärlek.

Att just ha sin älskade där. Som ställer upp för en, ger komplimanger, som är romantisk, eller bara en puss eller kanske en ros för att visa sin kärlek. Eller några fina ord. Som finns där när jag tvivlar.

Min mamma är en stor kärlek för mig. Oj det går nog faktiskt inte förklara riktigt.


Mina underbara vänner är också kärlek, väldigt viktig sådan. Sånna man kan prata, skratta och bara vara med.


För mig är kärlek också ett fint hem, just det hemmet "vi" har byggt upp, där minnen finns, allt skapande. Oss.


En annan kärlek jag ska ge är till Lykke, hon ska få en bättre uppväxt än vad jag fick. Ingen oro, tårar, problem.


Jag letar väntar fortfarande på den manliga kärleken. Den som visar kärlek för mig, får kärlek tillbaka.



Jag och älskade Lykke ♥ & älskade gudmor Emelie med Lykke ♥



älskade Julia med Lykke & Jag med Lykke hemma hos Sarah. Bilden skickade jag in till tidningen. Min älskade är 2 veckor. 


 
Min underbara mamma & jag i Turkiet, augusti 2009. ♥


godmorgon härliga tisdag

Vilken underbar dag ♥
Sitter här och mumsar på en trippel ägg med bacon och tittar ut, underbara sol.. känns lite lyxigt ;-)

Igår tog vi en prommis med Louise på berget men billingen är finare i snö eller under sommaren. Längtar bara tills snön ligger kvar och inte regnar eller smälter bort pga plusgrader.

Mellan fyra och tio igår sov Lykke en kvart, hon somna alltså tio och sov till 6 imorse. Trött liten dam. Jag har en liten liten flicka som verkligen behöver sin sömn annars blir hon tokig. Igår vart det mesta glada miner hela tiden.


Testar hoppgungan igen. "idag fattar jag grejen, morsan"


Dag 4 - Det här åt jag idag


frukost:
mannagrynsgröt med hallonsylt och klövermjölk.

lunch: en vitlöksbaguette i hast.

middag: mammas mos med falukorv i ugn.


älskar lök och vitlök.


dagen började inte alls bra

Jag somna fyra inatt, kunde verkligen inte sluta gråta.. efter den elaka kommentaren, men förstår egentligen inte varför jag lägger energi på det. Att hålla på och ljuga ihop att jag nekar Christian att träffa sin dotter är bara något han förlorar på. SÅ jag låter han, eller hans släktingar köra sitt race. Sen vaknade jag sex igen av Lykke ska ha mat se vid halv tio skulle vi upp, sötan ♥

Lykke har precis somnat i min säng efter 150 ml ersättning.. attans.
Louise kommer strax, vi ska ut och gå.. ska föreslå billingehus.. Så fint där uppe.
♥ jag älskar mina fina vänner som hjälper mig tillbaka vid sånna här tillfällen ♥


underbaring



Underbar jacka från Fornarina, 1599 kr. klicka här.


angående inlägget "jag hoppas"

... fick jag en kommentar där det står: HAHAHA..Lykkes pappa är ju festlig heter det inte festligt..Känner du honom?? För det gör jag och Sanne verkar ju inte ha berättat hela historien riktigt? För om sanningen ska fram var det ju inte riktigt så att hon blev utslängd utan snarare slängde ut sig själv, och det är för övrigt inte synd om någon med ensam vårdnad om man vägrar låta pappan vara delaktig..If you made your bed, lay in it!

så svarar jag såhär: Jag och Lykkes pappa bodde ihop, hans syster (vilket det är som har skrivit kommentaren, i guess) skulle flytta in.. varför har inte med saken och göra.. Men hon ville inte bo där med oss när vi skulle ha en liten bebis och det kan jag ju iofs förstå. Sen var hon allergisk mot mina två katter.. Jag bad C (Lykkes pappa) söka lägenheter vilket han inte gjorde utan hans syster gjorde istället och det hände inget.. bla bla bla.. Jag anser att ett litet barns uppväxt i ett tryggt hem går före det hela. Han ville inte ens försöka, enligt mig. Vad hade jag för val, flytta hem?! Det kallar faktiskt jag utslängd eftersom inget försök gjordes.

Lykkes planerade kejsarsnitt var på tisdagen den 4e maj. Dagen innan kommer C upp som bor i Göteborg och stannade tills på torsdagen. Han kommer upp veckan därpå (tors-lör) På lördag morgon kommer Lykkes faster upp och dom åker hem tillsammans senare. Sen hör jag inget, verkligen inget. Förrän i slutet på Juli.. får ett sms och det står att C vill få rätten att träffa sin dotter. Klart han får, jag har aldrig heller nekat honom. Varför skulle jag äventyra min vårdnad om min dotter? Jag bestämde inte att jag skulle ha ensam vårdnad, utan det var socialnämnden eftersom C bor i Göteborg och jag i Skövde, och i början kunde vi knappt prata alls så dem tyckte det var bäst, och dom fråga bara om det var okej med mig. C kom hit den 11e augusti, Lykke fick lite kläder vilket var jättegulligt.. Sen lite prat om dopet och C verkade vara så engagerad... men mycket prat och lite action. Sen hör jag av mig två gånger i början på september angående maten på dopet. Inget svar. Ändå beställde jag 3 jävla tårtor för jag trodde han skulle komma och hade räknat med det. Ingen dök upp.
Nu är Lykke 6,5 månad och det har gått 3,5 månad sen jag hörde nått sist.

Jag ska inte behöva ringa och be C att komma och hälsa på sin dotter eller fråga hur hon mår.

Och angående hela den där neka grejen så ringde jag C dan efter och frågade vad han menade.. och han hade uppfattat det så att jag nekat honom att träffa henne.. men hur har det gått till när vi inte pratat sen hon var 1,5 vecka?! Den är riktigt skum.. Tillslut så sa han "att jag får väl förklara för mina nära och kära att det var nått jag hittat på"... "jag sa bara att det vore nog smartast för jag har inte nekat dig"(C höll alltså med om att han sagt det för typ rädda hans skinn och låta mig ta skiten.)

Tror inte heller situationen hade sett annorlunda ut om vi hade haft delad vårdnad heller.

Och jag tycker verkligen inte synd om mig själv. Jag har det helt underbart med min lilla dotter.

Tror ändå att jag vet vad jag ska ta mig till.

Dag 3 - Mina föräldrar

Min mamma ♥ Är min bästa vän som räddar mig i situationer jag inte kan ta mig ur själv. Vi är som ett förälskat par som inte pratar känslor. Jag är känslig som fan, min mamma är stark. Vi gnabbar, tjaffsar och bråkar. Vi vet vad som är skämt och vad som är allvar. Jag litar på mamma till 100 %. Min mamma är också världens bästa mormor, så fler barnbarn ska jag defentivt ge henne! Oj vilken lycka jag ser i mamma när hon är med Lykke ♥  Det ger mig tårar. ♥

Min pappa ♥ Min pappa är såklart det bästa pappan man kan ha även om vår relation aldrig varit den bästa. Vi pratar heller inte känslor, då pappa också är stark. Vart jag har fått min känslighet ifrån vet jag inte. Men hur som helst.. När vi väl umgås har vi kul. Vi har varit på en del resor tillsammans bland annat 5 veckor i Filippinerna, 1 vecka på Cypern, weekend i Nice, weekend i Paris. Några i Danmark och en i Finland. Jag uppskattar dessa resor som tusan för dom har fört oss närmre men glidit isär lite eller ganska mycket det senaste. Pga några falska påhopp från vuxna människor, vilket jag absolut inte jag förstå. Har fått bearbeta hos psykolog för detta. Synd bara att det har blivit så för vi kommer ju inte kunna umgås som vanligt nu när hans nya fru är inblandad. Tyvärr.
Men innerst inne vet jag att pappa tror på mig och påhoppen inte alls är sant, är bara en tidsfråga innan han inser.
Förstår inte hur nån kan tro nått sådant om mig. Idag är det fars dag och jag ska ringa senare och gratta! ♥

Har ingen bild på min pappa så ni får på mig och mamma istället.



Jag och mamma i turkiet 09! Då växte min lilla ängel inuti mig. Inget vi visste om. ca v.4.


Dag 2 - Min första kärlek


Är ingen småflirt direkt... Min första också stora kärlek hette Stefan. Vi träffades för första gången den 2e december 2005. Han var från Alingsås och bodde hemma hos sina föräldrar. Vi började prata på nattstad, (typisk träffa-kille-sida eller?) Jag minns exakt vad han hade på sig. Ett par blåa då snygga Lee-jeans, en Fred Perry pike, ett par ASFULA spetsiga krokodil skor och en svart parkas, och han var 2,01 cm LÅNG. Och han hade en gudomlig parfym... Jean paul gaultier. Och än idag luktar den parfymen ljuvligt gott. 2005 hade jag precis börjat gymnasiet men jag var så skoltrött och det gick så bra mellan oss så fyra månader senare i Mars 2006 flyttar vi ihop. Tänkt så att jag skulle gå klart gymnasiet i A-sås men så blev det inte heller, skitnervös var jag för att berätta för mina föräldrar att jag hade fått ett jobb, tack vare denne underbara Stefan. Januari 2007 senare fick vi en egen lägenhet i Göteborg (Frölunda), vilket vi båda blev glada över.. Vi båda jobbade ju där. I augusti/september började vårat förhållande svacka och jag blev skraj och flyttade hem, utan att Stefan visste, men däremot hans föräldrar och dom stöttade mig. Det svåraste men lätt det bästa jag gjort. Vi var ett par nästan i 2 år.

(jag har fortfarande kvar alla nallar från vårat förhållande. Inte för att jag inte glömt honom men dom är sååå fina. Okej, jag erkänner. Jag tänker på honom för att han är en sån fin kille. Han har idag tjej och dem planerar barn och jag har min lilla tjejja här).... inte letandes men drömmer om en viss speciell man.


vilken dag.

Vaknade sju imorse av att Lykke vaknade och gnydde, hon sov alltså från ca tio till sju. Bästa någonsin, utvilad mamma. Lykke somnade om igen.. fick väcka henne halv tio. Vi har nämligen varit på ikea och med mamma/mormor. 180 ml ersättning på hela dagen (väldigt lite).. bärsele och sittdelen på kundvagnar funkar perfekt en sån här dag.. min babytravel är nämligen förstor om man ska shoppa mycket. På vägen hem stordäckade både jag och dotter. Jag på handen lutandes mot bilbarnstolen, den sov alltså rätt gott jag vakna upp i Skövde igen. Sprang in på ÖB här hemma och hittade tre superfina bodys och ett par byxor. Och inget godis idag, bara en massa onyttig mat.

Måste också säga att i skrivandes stund fick ja en illaluktande kaskadspya mitt i knät, haha shit inte lite heller.

♥ Vilket babyboom år 2010 har varit och 2011 lär också bli. Gud vad många fina gravidmagar jag sett idag, tänkt att dessa inte vet om vad för underbart som väntar. Jag saknar min mage och graviditeten.

(köpte också ett sån där laptopkudde. Förälskad)



Fläderdryck, lök sill pepparrotsås (uuuääck), knäcke, kakor, äppleglögg, rapsolja och falksalt. Vad mat ikea har börjat med. Äppleglögg var nått nytt.



Grodan fabler och mina andra sparade nallar (notera från min första stora kärlek.)



Här är familjen blandad. Fåret är en doppresent från Lykkes gammelfarmor. Filten från ÖB. Den kommer nog jag använda såhär i vintermörkret.



Bodys från ÖB i stlk 68/74 och byxor i stlk 62, jag föll direkt. Hur underbara är dom två första?



Slänger in en bild på prinsesshyllan också! ♥

En om dagen, i 30 dagar.

Måste jag också bara göra. En kul sak sådär!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Mig själv:

Snart 21 år (den 20e november). Är mamma sen 6 månader tillbaka till en underbar liten flicka som just nu är i utvecklingsstadiet och gillar att bråka med mig varje dag. Det är vi två varje dag, och försöker alltid hitta tjo och tjim. Jag har alltid haft otur i Kärlek. I nästan två år höll det med min första stora kärlek. Inte heller höll det med min dotters pappa. Jag hoppade av skolan innan gymnasiet (vilket jag ångrar idag). Men jobbade istället och det ångrar jag inte. Att börja jobba heltid vid 16 års ålder är bra gjort. Jag är väldigt mogen av mig. Vet vad det innebär att ha egen lägenhet och att ha ansvar. Jag drömmer om att bli nagelterapuet, och en egen salong.


ingen lördagsregel här inte

För jag dyker i min godispåse som jag köpte igårkväll. Igår var ingen bra dag, hade min "vecka och typ pms" och sen så märks det verrkligen är trångt här och man går varandra på nerverna. Så ja, vad är bättre än choklad under denna vecka?

Imorgon har jag och mamma ikea inplanerat men får se hur det blir med det, vi kom ju som sagt ihop oss igår.

Kul att våran mikro har gått sönder också, går ju inte att värma ersättning, tina barnmat eller nått.
Undrar hur man lagar inbyggda sånna? 


leopard

♥ Sen jag fick Lykke har jag börjat tycka om nitar och leopard men hittar aldrig nått jag gillar, igår gjorde jag det. Strumpor till Lilltjejen. Cassels hade en leopard cardigan men inte "det" så den blev det inte. ♥



Underbara underbara unge idag efter gröten, och hennes nya fina strumpor. stlk 19, satt som en smäck och är tjocka som raggsockar. Jag ogillar nämligen raggisar.


Beautiful blogger award

♥ Tack gumman för awarden, Evelina



Beautiful blogger award regler:
- Som vinnare ska du kopiera in denna i din blogg
- Tacka och länka till den du fick priset av
- Skriva 7 saker om dig själv

♥ Har en otrolift fin dotter
♥ Är envis
♥ Älskar att resa, har varit i 16 länder (13 ggr i turkiet)
♥ Aldrig haft ett enda hål
♥ Sjukt mörkrädd
♥ Har bott i göteborg två gånger
♥ Skulle aldrig inreda med blandade möbler
 

Vill skicka vidare denna award till följande 7 bloggar:
TeddanVeronicaThereseLisaPatriciaAnna, Janni ♥


jag hoppas

Men inte all för mycket. Jag sökte en lägenhet igår, Ett nytt område här i Skövde "Hästhoven" som håller på byggas upp just nu, den lägenheten jag sökt är det inte inflyttning på förrän i September nästa år. Och jag lär nog inte få nått annat innan dess heller. Vi bor hos min mamma just nu vilket går bra, tvåvånings men det är trångt. Detta gjorde vi enbart för att Lykkes pappa slängde ut oss och det var bara till att flytta hem igen.


underbaringar

ifrån ginatricot ♥

koftor och legginstreggingsjeggins är något som är guld värt, speciellt om man är på smällen eller tiden efter. Då man oftast har extrakilon, och valkar både här och där. Jag har gått ner 12 av 15,5 vilket jag tycker är bra för att inte ha ammat. Men hursom helst, mina lår är fortfarande lika stora som under graviditeten och har fått (cellisar)

säger bara en sak... koftor döljer allt. i love. ♥


jag kokar

Fick en kommentar tidigare, nått i stil med "nae gud vad söt, vad heter HAN?" Vadå HAN, alltså på bilden har Lykke en jeansklänning, en haklapp med rosa stjärnor, och ligger på ett ROSA babygym. Vad får den här idioten att tror att det är en kille, är man osäker kan man la  fråga. Jag tycker flickor ska ha rosa, pojkar ska ha blått. Vad tycker ni?

Okej, för den som undra. Lykke maria sofia heter hon, står även i menyn till vänster. Och är 6 månader och 5 dagar!


promenad

Tog en långprommis idag med Lindore och hennes söta Theo. 5 km gick vi, sen belöning. Gudmor Emelies gudomligt goda vanilj&hasselnötslatte med fralla på Waynes. (latte som jag inte alls gillar annars).

Idag åt Lykke en halv burk (stor) matpure, med bitar dessutom. SÅ duktig. Nu sover hon sött, men oroligt. Förbereder mig på en jobbig (pruttig) natt. jäsp jäsp, Natti!

underbar bild på underbara Lykke ♥


välkommen

GRATTIS Anna och Patrik till eran lille Willie! :)


kvällspromenad.

Lykkan blev trött så jag stoppade ner henne i vagnen, såg att vi var i stort behov av våtservetter efter dagens bajsblöja! Köpte choklad också, kvinnans bäste vän, enligt mig. Tog en omväg hem för att få röra på mig och Lykke somna på två röda. Riktigt kallt, men min nya kappa värmde gott, men det sticker så där läskigt i benen.

Barnmaten går åt här hemma nu så blev påfyllning, sånna härliga kvällssysslor. Ensam mamma söker och beck med bäste gudmor Emelie ikväll.


I behov av ny kamera med. åh
Hur söt blev Lykke i sin nya mössa? ♥


utvilade

Lykkan och jag somnade runt elva, och sov till 6 innan matdags. Somnar om direkt och sover till 09.30.
Det tycker jag vi är värda, 2 sånna bra nätter på 8 veckor. Jag är stolt över att jag klarar det. Lykke har sovit borta två nätter.

Igår hade vi tacomys, det är så gott med mycket lök och vitlök.. jag osar vitlöööök idag. Tacos var äckligt under preggo-tiden. Så smakar inte riktigt detsamma än.

Vi har precis ätit frukost här, och senare blir det en promenad och jag ska inviga min kappa!







det blev ingen

Kappa ifrån Bikbok, M kunde inte jag stänga över byst så jag var irriterrad en stund och babbla typ om att det är sååå typiskt mig att ha otur. Sprang med mamma i hennes affärer och hon gnällde om att hon hade ont i fötterna (högklackat, inte ofta en volvoarbetare har det tydligen.) Lykke var rätt gnällig igår i stan, varken sitta ligga eller krypläge funka i vagnen igår. Jag fattar inte varför, och så är det JÄMT. Fast sen på maxi blev hon helt craaazy kid. Garva åt mig, lampor i tak osv. älskade unge ♥

Men
jag hitta en från HM med päls och dessutom mycket snyggare. Glad sanne igen.


 
Så himla svårt att få till en bild i spegeln, dags o ta fram den stora kanske..



björn(....) till Lykke & julskum, det är farligt.


chillin

i all denna eviga väntan om att mormor ska kliva upp. nattjobb = aldrig i min värld.



chillar i morsans knä med tummen i munnen.


vilken?

Denna skönhet blir en tidig födelsedagspresent av min mamma. Men vilken färg? ♥


Lykke 6 månader ♥

♥ Det är helt otroligt vad tiden går fort. För exakt 6 månader sen var jag påväg upp till BB med min lilla tjej som fick namnet "såhär fina brukar inte nykläckta vara" Jag var mer eller mindre i chock där efter mitt snitt, man blir rätt borta i huvudet. Sen utav ryggmärgsbedövingen också. Jag kommer till och med ihåg när läkaren sa "nu går vattnet" Tre veckor tidigare var jag inne på förlossningen för jag hade +3 i urinen, där sa dem också att jag hade lite vatten, och det hörde jag ju när det "gick" Hade även jättelite vatten i kroppen också, hade inga problem med svullna fötter, fingrar osv. Bara lite i ansiktet. Efter mitt förlossningsbesök visste jag också att det var en liten flicka jag vänta, jag såg bäckenbenet på UL skärmen, och killar har inte alls detsamma, även om jag nu försökte få grekerna att tala om för mig vad det var för kön.  09.10 4 maj 10 är min lilla prinsessa född ♥

Jag var uppe på benen redan samma kväll vilket dom flesta BB oroade sig för. Man brukar inte kunna gå direkt efter snitt men det gjorde jag. Var tvungen att duscha. Jag ville bara hem hem hem när jag senare på kvällen pratade med Emelie (gudmor) och Sofia. 6 maj kl 12 var vi hemma. Oj så nervös jag var.



v. 39 (38+1) 5 dagar innan Lykke kom



Bara några timmar gammal ♥



1 månad ♥



2 månader ♥



3 månader ♥



4 månader ♥



5 månader ♥



6 månader ♥


gissa vad?

Laxpasta ala sanne! Och gurka med örtsalt ;) Men ännu smakar det inte som förr. Åt vääldigt mycket lax under min grav-tid och det känns fortfarande! Sen måste jag bara tipsa om Tonfisk & Baconpasta! Jag ogillar tonfisk i vanliga fall men den pastan är så god.




Och min underbara dotter ♥


3 tips

♥ Ha aldrig ett tvättställ i närheten av era barn i gåstolar. Mina erfarenheter säger: på tok för mycke "egentligen inte smutstvätt" dem luktar helst spya.

♥ Man behöver inte köpa hundra olika salvor för röda stjärtar förrän det verkligen behövs. Puder och Natusan baby våtservetter "aloe vera extract - helps protect from redness & irritation" Räckte för mig. Gäller också amningsprodukter. Jag köpte bröstpump, helt i onödan. Jag hade ingen mjölk efter en vecka heller.

♥ Använd inte fönsterputs och vatten när du torkar av en spegel. BIG NO.  Om du inte vill ha en grå spegel då förstås!

tankar

Jag är verkligen så less på att bo i Skövde. Finns ingen som jag känner att jag vill umgås med nu när jag har barn och det resulterar ju i att vi är hemma ganska mycket, inte mig emot. Vi leker och tar promenader i området istället, men jag är ju en "myror-i-brallan-tjej så i längen är det ganska tråkigt! Önskar att alla ens nära vänner ska ha barn NU NU NU!

Sen har jag lite tankar om Lykkes matvanor också.

♥ Vaknar mellan 05-07 får ersättning och somnar om.

♥ Vaknar runt 9-10 busar, pratar och får ersättning.

♥ Vi går upp halv elva, Lykke får gröt. Busar en stund i babygym el gåstolen

♥ Blir tröttis, vi busar i soffan med alla möjlika lekar och leksaker. Somnar mellan 11-13

♥ Får ersättning mellan 14-15. Någon smakis och fruktpure runt 17-18 och gröt 19, ersättning runt 21-23.

(såklart ca-tider beronde på vad vi gör.)

Blandar alltid 180 ml i ersättning men bara på dagen det äts upp. Men sen så ska man ju vatten till dem små i samband med pure osv, men min dotter vägrar.. puttar bara bort flaskan och blir sur.

underbara HM

Underbaringar, båda 399 kr. (just nu skulle jag nog bara snubbla i ett par höga skor)


bvc

Idag var Jag och Lykke på bvc! En som inte hörtill där jag bor. Men nu funderar jag på att byta? Det kan man väl? Trodde denna jag går på var bäst, men nu är jag trött på att fara och flänga :)

101102 - 6 månader: vikt: 8235 g, längd: 65,5 cm, huvudomf: 43,5 cm. Läkarbesök.

Går framåt i gåstolen med en jäkla fart (älskar att riva ner tvätten från tvättstället samtidigt, jagar katterna och går mot saker hon vill åt)

älskar banangröt, spagetti/köttfärssås & mango/banan går också ner. Nått gott ni kan tipsa om?

Funderar också på det här med sittdel.. det är sån hysteri ang det. Barn ska inte sitta upp för tidigt, men sittdelen går ju att fälla i fullt liggläge också. Bvc sa att det är okej nu från 6 månader om man känner för det.

Tog en välbehövd promenad hem från stan på 8 km. Lykke sov hela vägen och det är inte vanligt, trött tjeja!



Såhär ser jag ut efter köttfärssås m. spagetti och banan/mangopure! (mamma glömde blixten)


Hm.

Jag vet att mina kategorier inte funkar som dom ska, och det är för att dom inte är inlagda i kodmallen. Har försökt att fixa det i flera dagar men jag är kass på bloggdesign och allt som hör till. Så om någon villig finns som kan förklara för mig blir jag tacksam. ♥


julia



Du är min bästa!
Älskar dig i vått & torrt.
Vi två i lördags, mitt nya fina hår också.


RSS 2.0