prinsar och prinsessor



Världens finaste prinsessa och prins. 9 mån, 2 veckor. 6 mån, 6 dagar.

Någon därute som vet hur man gör med barnmat på flyg? Jag, Mamma och Lykke åker mot ett varmt Turkiet i Juni istället för att vara här. Det ska bli sååå skönt, saknar liksom den tropiska värmen. Jag och Mamma var nere sensommaren 2009. Då hade Lykke ♥ redan flyttat in i magen på mig, men anade inget. Jag tror att Lykke kommer få en massa uppmärksamhet, Turkarna älskar småbarn. (ta det rätt).

Vi kommer nog åka till Icmeler, aldrig varit där innan och är mer sugen på Alanya eller Side som man känner till. Kul med nya städer också såklart, men känns bara fel.. Men.. Pamukkale finns ju.

Väljer man denna utflykt kommer man att vara med om en väldigt vacker resa genom Taurusbergen för att hamna vid kalkstensklipporna i Pamukkale. Detta är en av de sevärdheter i Turkiet som är mest berömd. Dessa kalkstensklippor brukar kallas för ett bomullsslott. De ska ha skapats av de källor som har forsat ut från den inre av berget under många tusen år. Det har därefter blidats stora skålformade pooler.
Precis intill detta vackra "landskap" finner man Hierapolis, den antika staden där man också brukar göra ett besök. Dagen vid Pamukkale brukar avslutas för de som vill, med ett dopp i Kleopatrapoolen som sägs ha ett magiskt bubblande vatten.

 


Kommentarer
Postat av: Lisa

Åh men gud vad härligt..

Nu blev jag lite avis :)

Ni kommer få det underbart iaf!



Vad gör ni idag då?

kramar.

2011-01-18 @ 09:37:33
URL: http://fotolaiza.blogg.se/
Postat av: malin

Men åhh vad underbart att åka utomlands. Vart i Turkiet åker ni?



Jag är på jakt efter sådana bokstäver som du har i vagnen, vart har du köpt dina?



Kram

2011-01-18 @ 11:00:39
URL: http://www.metrobloggen.se/malinfaltz
Postat av: Veronica

Hej söto



Bara säga till om du vill köra igång! Du sa ju typ efter nyår :P



Du får ha barnmat med dig på flyget. Jag rekommenderar dock välling, bästa om hon klarar dricka ljummen. Inte säkert de kan värma. Stoooor kram!!

2011-01-18 @ 11:30:37
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Ida & Jouline♥

Nåå så fina =)

Härligt med resa.

Kram

2011-01-18 @ 12:49:47
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Josefine

vad kul att du är med och gissar :) ska bli så spännande att se vad det är där inne ! Åh vad härligt med en resa, lite avundsjuk man blir :) när vi åkte nu i december så hade de med sig mat på flyget och de kunde även värma välling ifall det behövdes. Men kolla med ditt flygbolag :)

2011-01-18 @ 14:22:11
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: marlene, mamma till lilly & john

HEJ... va härligt med en resa. Vi funderar på cypern med familjen. Skulle ju vara så sjukt nice. Man får ha med sig barnmat på flyget... sen kan du/ni ha med er gröt pulver och välling så kan man få vatten på planet också.. fan va skönt för dig att komma bort lite.

2011-01-18 @ 22:14:53
URL: http://lillyjohn.blogg.se/
Postat av: Veronica

Hej gumman, men vadå ska du leva på nudlar nu då? Det blir inte dyrare än vanlig mat :)



Allt bra med er?

Sover hon som hon ska?



kramis

2011-01-18 @ 22:32:14
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Lisa

ja eftersom Elvira har feber så är vi bara hemma om dagarna! dock gick jag och Oscar ut och busade en timme igår när hon sov.. så man får ju försöka hålla 5-åringen aktiv med :) men det går bra!



vad blir det idag då? Elvira har fortfarande feber så vi ska till doktorn idag och kolla så hon inte har något mer bara.. lika bra det, lillfisan :(



kramar!

2011-01-19 @ 08:14:02
URL: http://fotolaiza.blogg.se/
Postat av: Mia ☆

Vad mysigt med en liten resa till värmen tillsammans! =)

2011-01-19 @ 08:57:49
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: marlene, mamma till lilly & john

SV; jo cypern är ju väldigt dyrt men vi hade tänkt välja inclusive på hotellet och det tjänar vi på som familj. barnen äter gratis och man "slipper" leta restauranger varje dag att käka på. förr var det ju skit mysigt att gå omkring o strosa efter en restaurang men nu när man har barn med sig så blir man ju lite mera bekväm... när var du i cypern o vart bodde du då?

2011-01-19 @ 09:12:20
URL: http://lillyjohn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0